söndag 17 februari 2008

Nyköping och fullt kalas!

Sitter här i Herr Söts lägenhet! Liten men naggande god eller vad är det man säger? Henrik har en etta men det funkar fint att vara tre i den, iaf i några dagar! Pojkarna sitter i sängen och sysselsätter sig med att kolla på Robotar.. (filmen alltså)

Åkte med Henrik hit i fredags, stannade och åt i Jönköping och några timmar senare var vi i Nyköping.. Henrik jobbade och jag och Lucas hade myskväll här själva! Hihi.. Sen igår var det kalas i Tystberga för Kristina (Henriks mor) fyllde år! Blev trerätters, jättegod mat... Lucas var i centrum som vanligt och fick alla att rulla på golvet och hoppa och springa omkring som bara han kan få folk att göra! Det var hela Henriks familj plus bihangen Jane, Janni och jag och Lucas såklart.. Det var himlans trevligt!

Idag fyller Henrik år. Grattis älskling!

Så det blir kalas och tårta idag me! Det kommer lite vänner och lite familj idag oxå! Får se hur det funkar med Lucas på ett sånt litet utrymme men det blir nog jättebra! Jaja.. nu ska jag borsta lite tänder.. O så måste jag fixa färdigt presenten!

Dagens ord: Har du ont i ryggen! Lid igenom det! hahahahaha



Inga kommentarer: